SEO SRBIJA

PREDRA PETROVIC: 069 2022 717                                                   SEARCH ENGINE OPTIMIZATION STRATEGIST

SEO SRBIJA: GOOGLE OPTIMIZACIJA                                      PREDRAG PETROVIC 069 2022 717

SEO USLUGE

USLUGA OPTIMIZACIJE SAJTA / VIDEO 

OPTIMIZED

VIDEO

AUTOMOTIVE SEO

STRATEGIST

SEO EXPERT SRBIJA

Pokrenite stvari na pravi nacin, izaberite dobru SEO Agenciju (ili najbolju SEO Agenciju) da bi vidljivost vaseg sajta bila mnogo veca, tako cete maksimizirati profit i pojacati prepoznatljivost brenda.

KAKO GOOGLE GLEDA NA SEO AKTIVNOSTI?Google gleda na SEO aktivnosti kao na pozitivnu stvar. SEO aktivnosti pomažu Googleu da bolje razume sadržaj web stranica i da ih rangira u rezultatima pretrage na način koji je relevantan za korisnike.

Google ima pozitivan odnos prema SEO stručnjacima. SEO stručnjaci asistiraju vlasnicima web stranica da poboljšaju vidljivost tih strana u rezultatima pretrage, što može dovesti do više poseta web stranici i većeg broja konverzija.

Google je objavio niz vodiča i najboljih praksi za SEO, kako bi pomogao vlasnicima web stranica i SEO stručnjacima da optimiziraju svoje web stranice za pretragu. Google također organizira konferencije i seminare o SEO-u, kako bi pomogao ljudima da nauče više o SEO-u i najboljim praksama.

Međutim, Google je također protiv black hat SEO aktivnosti. Black hat SEO aktivnosti su one koje se koriste za manipuliranje rezultatima pretrage, a ne za poboljšanje kvalitete web stranice. Google ima niz algoritama koji mu pomažu da identificira i penalizira black hat SEO aktivnosti.

SEO stručnjaci koji koriste black hat SEO aktivnosti mogu biti kažnjeni od strane Googlea. Kazna može biti snižavanje rangiranja web stranice u rezultatima pretrage ili čak potpuno uklanjanje web stranice iz rezultata pretrage.

Google preporučuje vlasnicima web stranica i SEO stručnjacima da se pridržavaju najboljih praksi za SEO i da ne koriste black hat SEO aktivnosti.